Cautare

CE OFERIM

CE OFERIM

Oferim servicii complete pentru realizarea in conditii optime a produselor solicitate:

Fiecare proiect, fie ca este vorba doar de design de cutie sau include si servicii de grafica, este tratat cu maxima seriozitate si profesionalism, rezultatul final fiind oglinda cerintelor clientului

Echipa noastra de specialisti vine in intampinarea clientului cu propuneri competente in ceea ce priveste personalizarea ambalajelor solicitate

  • tiparire : detinem utilaje clasice si moderne prin intermediul carora putem asigura tipar in versiuni de la cele mai simple la cele mai complexe:
  •  tipar FLEXOGRAFIC  (de la 1 culoare la 3 culori, utilizand cerneluri speciale de calitate; executia cliseelor in colaborare cu societati cu experienta de peste 20 de ani)
  • tipar DIGITAL (POLICROMIE, inclusiv tipar ALB)
  • tipar OFFSET (coli realizate in tipografii de renume)

Utilizata la realizarea cutiilor de prezentare al caror tipar se executa in tipografie – uneori chiar aplicandu-se pe suprafata colilor un strat de lac sau folie plastifiere, CASERAREA este o procedura ce necesita atentie, indemanare si timp. Echipele noastre de profesionisti va asigura acest serviciu utilizand cele doua masini de caserat din dotare, una pentru coli format mic si cealalta pentru coli format mare.

Detinem utilaje de ultima generatie putand astfel realiza aceasta procedura la un nivel inalt de calitate

Detinem mai multe utilaje atat clasice cat si moderne prin intermediul carora putem asigura productia in cantitati mari pentru mai multe repere in acelasi timp.

De asemenea, detinem o masa de taiere ESKO care permite executia de prototipuri/mostre venind astfel in ajutorul clientului in procesul de validare a unui produs.

Prin munca sustinuta a echipelor de montaj si pregatire transport, putem asigura clientului avantajul timpului castigat prin eliminarea anumitor proceduri (montaj, lipire, etc) pe care le preluam noi.

Putem asigura transportul atat a volumelor mici cat si a celor mai mari pe orice distanta de pe teritoriul tarii in conditii stabilite de comun acord cu clientul.