Cautare

Despre noi

Despre noi

EXPERIENTA, SERIOZITATEA, PROFESIONALISMUL, IMAGINATIA SI DORINTA DE INOVATIE

Everest Ropack este o companie privata cu capital integral romanesc infiintata in anul 1997 si este situata in Azuga, judetul Prahova.
Realizam ambalaje si orice alte produse de prezentare si expunere care se preteaza realizarii din materiale reciclabile precum cartonul ondulat.

Ne adresam clientilor din toate domeniile de activitate pentru care ambalajul de carton ondulat este o solutie si o necesitare si anume producatorilor de: biscuiti,  pizza, produse de panificatie, bauturi, legume, fructe, imbracaminte si alte textile, echipamente electrice si electronice, produse ceramice sau de sticla, piese componente din industria masinilor si uneltelor, etc.  In prezent, ne desfasuram activitatea in cele doua sectii de productie situate in Azuga, jud Prahova si Teliu, jud Brasov, pe o suprafata ce insumeaza aproximativ 6000 mp (terenuri si cladiri) proprietatea societatii. Programul de lucru configurat in doua schimburi asigura astfel productivitate pe durata a 16 ore/zi , timp de 5 zile pe saptamana.

VOM FI CU SIGURANTA UN SPRIJIN REAL IN CRESTEREA AFACERII DUMNEAVOASTRA.

Intrucat industria ambalajelor a evoluat transformand adeseori banalele cutii in piese definitorii pentru promovarea produselor, conceptia si design-ul de produs merg in acest sens mana in mana. Dorinta de a tine pasul cu tendintele vremurilor si de a atinge un nivel superior in ceea ce priveste varietatea si calitatea produselor situandu-ne pe o treapta mai inalta in ierarhia companiilor de profil, ne-a insufletit de-a lungul anilor  si astfel am devenit una dintre companiile principale din domeniu, orientata atat catre clientii nostrii si satisfacerea cerintelor acestoracat si catre oamenii care fac posibila productia – colectivul nostru.

Am reusit sa creem un nucleu in ceea ce priveste dezvoltarea comunitatilor locale, recrutand si asigurand locuri de munca in zonele unde sunt situate punctele de lucru: Azuga si Teliu.

Cu un efectiv numeros (de peste 80 persoane) completat de la an la an cu personal tinar si talentat specializat in proiectare, design si executie, ale caror eforturi sunt sustinute de tehnologiile moderne de care dispunem si in care investim continuu, societatea noastra va pune la dispozitie o gama variata de produse : de la cele mai simple ambalaje si inserturi (conform standardului FEFCO) pana la ambalaje unicat, standuri de prezentare si expunere a marfii, chiar si piese de mobilier expozitional concepute si personalizate in functie de cerintele clientilor. Produsele realizate la noi vin in intampinarea celor mai diverse cerinte ale pietei din Romania.Utilajele de ultima generatie in ceea ce priveste stantarea, tiparirea si caserarea ambalajelor sunt aliati puternici in procesele de fabricatie ce stau la baza realizarii produselor noastre.

obiectivele noastre:

  • Atingerea celui mai inalt nivel in domeniul ambalajelor si produselor din carton ondulat.
  • Cresterea satisfactiei clientilor nostri actuali si castigarea altor clienti importanti.
  • Obtinerea unui raport calitate/pret echilibrat si satisfacator atat pentru noi cat si pentru clientii nostri.
  • Implicarea in dezvoltarea sociala a zonelor in care activam prin crearea de conditii favorabile pentru piata locurilor de munca.

 

Atributele noastre:

  • Experienta de peste 20 de ani in domeniu
  • Seriozitate si promptitudine in receptionarea si solutionarea noilor provocari lansate de catre clientii nostri
  • Echipa tanara, unita, talentata si dedicata  orientata catre rezultate excelente.
  • Imaginatie, profesionalism si viziune – atributele echipei de specialisti cu experienta notabila instruiti in domeniul proiectarii, graficii si design-ului.
  • Curajul si dorinta de a aborda si dezvolta noi ramuri ale industriei ambalajelor si produselor din carton ondulat.Rapiditate in oferirea solutiilor celor mai avantajoase atat pentru clientii nostri cat si pentru noi.
  • Respect pentru mediul inconjurator si pentru materia prima si particularitatile acesteia.